Bank2

Bank2 er ikke en typisk forbrukslånbank, men derimot en bank som har spesialisert seg på å hjelpe personer som har fått økonomiske problemer, eller av andre grunner ikke kan få lån via mer tradisjonelle banker.

Bank2 tilbyr ikke forbrukslån, men de har muligheten for å hjelpe med refinansiering av eksisterende forbruksgjeld, også selv om du ikke har mulighet for å stille sikkerhet i egen bolig. Fordelen ved å slå flere mindre gjeldsposter sammen til ett større lån, er at den totale månedlige utgiften minker. Siden hvert lån har et månedlig termingebyr, vil det være et betydelig beløp å spare, bare på termingebyret. I tillegg vil et større refinansieringslån som regel ha en noe bedre rente enn det man finner på smålån og kredittkortgjeld.

Ved refinansiering uten sikkerhet, er minste lånebeløp 50.000kr. Har du mindre enn 50.000kr. Du ønsker å refinansiere, vil Bank2 i de fleste tilfeller derfor ikke kunne hjelpe. Etableringsgebyret ligger fast på 950kr, mens rentebetingelsene selvsagt varierer ut fra din økonomiske situasjon. Siden banken tar en betydelig risiko ved å låne ut penger til kunder med svak økonomi, vil dette naturligvis også reflekteres i en noe høyere rente, enn det man finner hos andre banker.

Refinansiering av forbruksgjeld med betalingsanmerkninger

Som en av de eneste bankene på det norske markedet, er Bank2 også villig til å hjelpe med refinansiering av forbruks- og kredittkortgjeld, selv om du har en eller flere registrerte betalingsanmerkninger. Dette kan gjøre det mulig for de som sliter med inkassosaker, betalingsanmerkninger og utleggstrekk fra Namsmannen, å få en «frisk start». Ved å refinansiere alle de dyre gjeldspostene inn i et nytt lån, og få nedbetalt alle inkassokrav slik at betalingsanmerkningene blir slettet, vil det være mye enklere å få orden på privatøkonomien igjen.

Individuell behandling av alle kunder

Bank2 gjør en individuell vurdering av alle kunder, der banken går igjennom privatøkonomien, ser på utgifter og inntekter og tar en vurdering av den samlede gjeldsbelastningen. Eier du egen bolig, med noe tilgjengelig egenkapital, vil banken i de aller fleste tilfeller kunne hjelpe deg. Er du ikke så heldig å eie din egen bolig, vil Bank2 i mange tilfeller fremdeles kunne hjelpe med en refinansiering, uten sikkerhet, men selvsagt med en høyere rente. I tilfeller der kundens økonomi rett og slett er for dårlig, for eksempel hvis det er flere betalingsanmerkninger og inkassosaker, og ingen fast inntekt, vil banken i mange tilfeller ikke kunne hjelpe.

Sparing og dagligbank

I tillegg til lån med og uten sikkerhet, tilbyr Bank2 også spare- og brukskonti, i tillegg til Visa-kort (debetkort) og Nettbank. De aller fleste av disse tjenestene er gebyrfrie, inkludert bruk av kort og betaling av regninger via nettbank.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *